Over mij

That’s me!

Hi! Welkom op “datjehetevenweet”! Op deze website vind je inspirerende thema’s, praktische weetjes, diepzinnige overdenkingen, traveltips, allerlei kids-gerelateerde zaken, creatieve ontdekkingen – dan wel uitbarstingen, en verder hier en daar een compleet zinloze, maar heerlijk weg lezende blunderblog… Kortom, een niche is er dus niets bij;-)

Ik ben Sharon, ben getrouwd en heb 3 schatten/boefjes van kinderen, twee dochters en een zoon, ook een man trouwens, en we wonen gezellig in Almere! Naast dat ik met heel veel liefde veel tijd met deze mensen doorbreng, doe ik dat ook héél graag met mijn overige familie en vrienden. Dat is met 3 kids best nog een uitdaging, maar die ga ik graag aan, want ik ga heel graag op avontuur:-)

Met mijn brede interesse, praatgrage inborst en overactieve brein leek het mij een topidee om online content te gaan creëren (want: lekker mijn hoofd legen, creatief bezig zijn, en man en kinderen worden iets minder overspoeld met woorden, ideeën en bemoeienissen van ondergetekende)!

Dat je het even weet dus:-)!

2 reacties

  • Loes de Graaff

    Superleuk dat je dit gaat doen! Écht iets voor jou;-) Eindelijk een plek waar je al je creativiteit, gedachten, ideeën etc kan delen. Ik wens je heel veel plezier hierin en dat er velen van mogen mee genieten! Liefs, mama

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *